Middels brainstorming en nailstyling help ik jou bij het realiseren van een sterk merk. Samen zorgen we ervoor dat jouw communicatie doeltreffend is en dat jouw boodschap blijft plakken.

Niet alleen gaat BRENDD.’s slogan ‘Made to stick’ over blijven plakken bij je doelgroep. Evengoed gaat het over blijven plakken bij jezelf, trouw blijven aan jezelf. Want als jij niet doet waar je energie van krijgt komt jouw boodschap nooit over. Kijken naar jezelf en naar je identiteit als merk én als persoon staan vaak aan het begin van de kunst van het blijven plakken. Verder gaat dichtbij jezelf blijven ook over het houden van focus, doelgericht en planmatig te werk gaan.

 

Het omslagpunt bij mij kwam toen ik moeder werd van Matt, Lin & Sep. Yup, drie baby’s, in één keer!

 

Ik kreeg een spiegel voor: wie ben ik om hun straks te vertellen dromen en passies te volgen als ik dat zelf niet aandurf? Hoe kan ik jou als ondernemer motiveren dit te doen, als ik dat zelf niet durf en doe? Vorig jaar keek ik naar mijn drijfveren, passies, dromen en planning, gooide mijn bedrijfsconcept om en vond: focus! Precies dát gun ik jou ook.