fbpx

Of je nu ondernemer bent of een baan hebt of je nu aan de start staat of al een eind op weg bent: ik help je jouw kleefkracht te vinden en deze met volle overtuiging uit te dragen. Hoe ik dat doe? Door onze hersens flink aan het werk te zetten én door… nagels te lakken!

Brainstorming

 

Misschien start je net een nieuw bedrijf, wil je een evenement organiseren, een product lanceren, een campagne starten, een killer pitch houden, een website opzetten, werken aan je personal brand of je merk of werk aanscherpen? Middels brainstorms werken we aan jouw merk: waar sta je voor, waar ga je voor, wie is je doelgroep, waar bevindt jouw doelgroep zich, welke stijl kies je, welke marketing en communicatie zet je in en hoe onderscheid je je?

 

“Samen zorgen we ervoor dat jouw communicatie doeltreffend is en dat jouw boodschap blijft plakken.”

Nailstyling

 

Nagellak is opgebouwd uit lagen met kleefkracht en is daarmee een geweldige metafoor voor het bouwen van merken en boodschappen. Van de base coat die voor fundament zorgt tot de topcoat die glans geeft.

 

“WERKEN EN GOED VOOR JEZELF ZORGEN GAAN HAND IN HAND.”

 

Niet alleen is nagellak een mooie metafoor, het daadwerkelijk laten lakken van je nagels is een moment van ontspanning en bezinning die je helpt tot nieuwe inzichten te komen. Het is een geweldige tool om in gesprek te gaan. Met BRENDD. pleit ik voor een goede balans tussen ontplooien en ontspannen, essentieel voor succes! Bij mij ga je nooit de deur uit zonder gelakte nagels, want met mooie handen voel jij je verzorgd en zelfverzekerd.

Stick to yourself

 

Niet alleen gaat BRENDD.’s slogan ‘Made to stick’ over blijven plakken bij je doelgroep. Evengoed gaat het over blijven plakken bij jezelf, trouw blijven aan jezelf. Want als jij niet doet waar je energie van krijgt komt jouw boodschap nooit over. Kijken naar jezelf en naar je identiteit als merk én als persoon staan vaak aan het begin van de kunst om te blijven plakken. Verder gaat dichtbij jezelf blijven ook over het houden van focus, doelgericht en planmatig te werk gaan.

 

“STICKY BRANDS, STICK TO THE PLAN!”