fbpx

 ZET IN 1 DAG JE ONDERNEMING OP SCHERP EN BEREIK JE KLANT MET JOUW UNIEKE FORMULE, LOGO EN STIJL.

In één dag maken we samen hét logo van jouw bedrijf. Wat brengt deze dag nog meer?

 

>>  Focus! In dromen, doelen én uitstraling

>>  Het helder uitdragen van je boodschap

>>  Nadruk op jouw persoonlijkheid en skills

>>  Het kennen en herkennen van je klant

>>  Professionele vormgeving van je bedrijf

>>  Een krachtige en consistente huisstijl

>>  Een unieke stijl die impact maakt

>>  Ideale klanten en dus groei!

>>  Selfcare, selflove, selfconfidence.

Herken je een of meer van onderstaande punten?

 

>> Je hebt een logo maar geen huisstijl

>> Je mist consistentie in je gehele stijl

>> Je logo/huisstijl past niet meer bij je

>> Je logo/huisstijl kan wel een opfrisbeurt gebruiken

>> Je bent ontevreden over je logo/huisstijl

>> Je krijgt je dromen en doelen niet helemaal helder

>> Je vindt het lastig om je boodschap te vatten of over te brengen

>> Je vindt het lastig om je kwaliteiten aan te wijzen of te uiten

>> Je weet niet goed wat jouw onderscheidend vermogen is

>> Je hebt de indruk niet altijd erkend en herkend te worden

>> Je wilt heel graag een professionele uitstraling

>> Je wilt een logo passend bij jouw nieuwe bedrijf

>> Je wilt een sterke slogan passend bij jouw bedrijf

>> Je bent op zoek naar een passende en sterke bedrijfsnaam

 

…start met A BRENDD. NEW DAY!

Een sterk merk claimt haar expertstatus, klikt met haar klant en blijft plakken met haar boodschap en branding.

Hoe zit het met jou? Ben je net begonnen met je bedrijf of al flink op weg? A BRENDD. NEW DAY is er voor jou als je…

 

>>  … net met je bedrijf bent gestart en een gefundeerde merkstrategie, een passend logo en aantrekkelijke huisstijl nodig hebt.

>>  … toe bent aan rebranding: een flinke opfrisser van je huidige merkstrategie, logo en huisstijl om nog meer impact te kunnen maken.

Een sterk merk onderscheidt zich van andere merken omdat zij haar boodschap weet over te brengen. Ze maakt écht contact omdat zij haar klant begrijpt. Ze is net zo uniek in uiterlijk als dat ze is in innerlijk. Ze is herkenbaar door een stijl die ze consistent en consequent doorvoert. Ze weet dat de wereld haar verdiend. Ben jij klaar om als sterk merk impact te maken?

Toen Korien me vertelde over haar nieuwe A BRENDD. NEW DAY-concept, was ik gelijk enthousiast. Ik vind het – net zoals Korien – namelijk heel belangrijk dat het uiterlijk van mijn merk naadloos aansluit op het innerlijk van mijn merk. Ik vond het dan ook supermooi en waardevol om samen dit hele proces te doorlopen: van het nadenken over mijn positionering, klant en boodschap tot het neerzetten van een huisstijl die tot in de puntjes klopt. En ben dan ook hartstikke blij met het resultaat en deze unieke manier van samenwerken!

 

In de video hierboven zie je hoe mijn bedrijf, De Moederacademie, tot stand kwam en welke mooie rol A BRENDD. NEW DAY daarin speelde.

SANNE PLANTINGA
De Moeder Academie

A BRENDD. NEW DAY, HET PROGRAMMA:

1. CLAIM

 VIND JOUW UNIEKE FORMULE

 “There’s only one of you.” 

Hoewel er misschien andere ondernemers zijn in dezelfde branche, er is er maar een van jou! Dat maakt je sowieso al onderscheidend. De kunst zit hem erin om die unieke set eigenschappen en skills uit te dragen als een professional. In stap 1 ga je staan voor wie je bent, ga je jouw expertstatus claimen en zet je een stip op de horizon.

2. CLICK

 KLIK MET JE KLANT

 “Op elk potje past een dekseltje.” 

Cliché, maar waar! Wanneer jij eenmaal hebt ontdekt wat jouw unieke formule is, dan past daar een bepaald type klant bij. Een klant die je alleen maar tot in de puntjes kunt bedienen als je haar door en door kent. In stap 2 ga jij de ultieme klik met je doelgroep vinden en kom je erachter hoe je haar kunt veroveren.

3. STICK

 MAAK IMPACT MET BRANDING

 “You are made to stick.”

Jij bent gemaakt om te blijven plakken. Waarom? Jij wilt mensen helpen en de wereld een stukje mooier maken. Zo’n missie verdient een perfect passend plaatje én praatje. In stap 3 creeëren we samen een logo, huisstijl, slogan, toon en taal die past bij jou én je klant. Een stijl die origineel, herkenbaar en consistent is.

EEN DAG INCLUSIEF LUNCH, DRINKS, BRAINFOOD & NAILS!

AND WAIT… THERE IS MORE!

JE KRIJG OOK NOG 3 TE GEKKE BONUSSEN:

>>  Een heus merkmanifest: jouw merkstrategie overzichtelijk in een stijlvolle pdf.

>>  Een huisstijlhandleiding: dé gebruiksaanwijzing van jouw logo en huisstijl in een mooie pdf.

>>  Een speciale verrassing: een bijzonder cadeautje om jouw nieuwe merk te vieren!

EENMALIGE

INVESTERING

€ 1495,- (Excl. btw)

IK MELD ME AAN

2  MAANDELIJKSE

TERMIJNEN

€ 795,- (Excl. btw)

IK MELD ME AAN
Lieve Korien, Wat ben ik blij met jou! Begin dit jaar kwam ik voor een Brendd sessie (brainstormen & lakken) bij jou. Ik wilde mijn bedrijf gaan uitbreiden, maar de vertaling naar buiten toe was zoek. Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om samen met jou dit te gaan realiseren! Mijn bedrijf en vooral de uitstraling hiervan staat zo sterk, samen, dankzij jou! Zo fijn hoe jij mijn wensen feilloos aanvoelt en dit hebt kunnen doorvertalen naar de gehele branding rondom Dubbel Zen. Van een relax, brainstorm of stick (incl. mijn logo in een nieuw jasje) sessie naar een tweewekelijkse afspraak. Ik kom elke keer met een super fijn gevoel en dosis nieuw inspiratie bij jou vandaan. Ik zou elke ondernemer dit aanraden! Big big thanks voor je geweldige dosis humor, creativiteit en inspiratie!
DOETE REITSMA
Dubbel Zen

DIT PROGRAMMA IS IETS VOOR ME, MAAR…

Ik heb al een logo

Mooi! Wat zegt dat logo over jouw bedrijf? Vertaald het helemaal wie jij bent? Kan jouw klant uit je logo afleiden wat jij doet? Hoe komt het logo terug in al jouw communicatie? Heb je een herkenbare stijl? Hoe zit het met je positionering als merk? Is wat jij doet duidelijk en komt je boodschap over? Check het verhaal van Sanne, die vond dat de dag haar zelfs los van het logo al zoveel bracht!

 

Ik ben al dé expert

De meeste ondernemers vinden het lastig hun plek te claimen en zich te specialiseren. Te gek dat jij je al met lef weet te positioneren. Maar nu: draagt jouw logo en huisstijl net zoveel expertstatus uit als jij zelf? Past de stijl helemaal bij je? Ben je misschien ooit met dit logo begonnen en is jouw huisstijl nooit echt helemaal met je mee gegroeid. Klopt je merkpositionering nog helemaal of is het misschien tijd voor rebranding? Lees hoe Doete zich opnieuw positioneerde met het herdefiniëren van haar formule en het opfrissen van haar huisstijl!

 

Ik heb nog geen bedrijfsnaam

Ha, dat maakt de dag nog leuker! Niet alleen gaan we aan de slag met jouw formule, logo en stijl, maar ook gaan we dé perfecte naam voor jouw bedrijf vinden. Bij die bedrijfsnaam mag een p(l)akkende slogan natuurlijk niet ontbreken. Deze dag kan jou niets anders brengen dan merkpositionering als een pro!

 

Hoe krijg ik deze investering weer terug?

Weet je eenmaal wie jij bent, welke diensten bij je passen en ken je de manier waarop je ze aan wilt bieden dan ben je een flinke stap dichter bij succes. Weet je vervolgens ook welke klant er past bij jou en hoe je ze met jouw boodschap kunt veroveren, dan ben je nog een stap dichterbij. Weet je hierop aansluitend een passend plaatje en een unieke stijl te creëren dan is de cirkel rond om je te kunnen positioneren als een pro en jouw plek in de markt te claimen. Na deze dag heb jij alles in huis om deze investering terug te gaan verdienen, omdat jij gaat staan voor wat je doet en potentiële klanten je herkennen en serieus nemen.

 

Een logo in één dag, kan dat wel?

Ha, smarty pants, nee grafisch uitgewerkt kan dat niet. Dat zouden we ook niet moeten willen. We gaan onze dag niet spenderen achter de computer. Dat mag je aan deze professional overlaten =) Wat we wel gaan doen is samen brainstormen, een brandboard maken en aan de tekentafel zitten (lees: dansen). Aan het einde van onze dag samen ligt jouw logo in schets op papier op tafel. De grafische uitwerking van je logo en huisstijl volgt in de loop van de maand. We pingpongen waar nodig heen en weer om uiteindelijk het perfecte plaatje te krijgen. Ga dus uit van jouw logo en huisstijl in 1 maand. Trust me: that’s real quick! Uiteraard krijg jij jouw logo’s opgeleverd in bestanden die zowel geschikt zijn voor gedrukte als digitale communicatie.

Écht succes begint met A BRENDD. NEW DAY. Na deze dag…

>> heb jij je expertstatus geclaimd

>> verover jij je klant met een sterke boodschap

>> maak je impact met een unieke stijl!

 

EENMALIGE

INVESTERING

€ 1495,- (Excl. btw)

IK MELD ME AAN

2  MAANDELIJKSE

TERMIJNEN

€ 795,- (Excl. btw)

IK MELD ME AAN